Lexicon Affärskonsult

Uthyrning och Rekrytering av tjänstemän

Våra medarbetare - våra kunders framgång!

Det skall vara enkelt för dig som kund och hos Lexicon har du nära till allt vad ditt företag behöver för att utvecklas. Personalen behöver utbildning. Kanske behöver ni förstärkning på kontoret. För oss är det viktigt att ni i er vardag kan få hjälp snabbt och med rätt kompetens. Det som eventuellt fattas för att passa in hos er kan vi lösa med snabba åtgärder genom vår utbildningsorganisation. Detta gäller självklart även fortbildning under uppdragstiden.

Lexicon Affärskonsult är den naturliga utvecklingen av Lexicons Affärsutbildningar, där vi tillsätter rätt kompetens och personlighet och på så vis blir en heltäckande leverantör till Lexicons kunder. Vi rekryterar såväl som hyr ut medarbetare på tjänstemannasidan.

Våra konsulter går in när och var ni behöver dem. Man kan hyra allt från en interimslösning eller en specialist till en kundtjänstmedarbetare, projektledare eller en administratör.

Inget uppdrag är för litet, inget uppdrag är för stort, utan vi anpassar oss helt och hållet efter förutsättningarna! Alla företag behöver hjälp och stöd ibland oavsett storlek!

För oss på Lexicon Affärskonsult är det viktigt att arbeta nära våra kunder, såväl som medarbetare. Att regelbundet kompetensutveckla våra medarbetare är en självklarhet och gynnar både våra medarbetare och kunder. Våra konsulter är våra högt värderade kollegor och det är vi tillsammans som hjälper våra kunder till framgång, genom att vi jobbar som ett team ute hos våra kunder.