Informationsmöte via Teams

Ja tack!

Jag vill gärna veta om .NET utbildningen passar mig!

  • Är du inskriven på Arbetsförmedlingen som arbetssökande inom Örebro, Värmland eller Dalarnas Län?
  • Har du jobbat inom IT och har behov av en påbyggnadsutbildning? 
  • Eller har du ett brinnande IT-intresse, erfarenhet eller kunskaper och behöver en aktuell utbildning för att söka jobb?

Då ska du anmäla dig till detta informationsmöte där Lexicon på uppdrag av Arbetsförmedlingen berättar om hur vi kan hjälpa dig ut på IT-marknaden genom en arbetsmarknadsutbildning på påbyggnadsnivå med efterföljande lärandepraktik (APL).

Vi kommer att gå igenom aktuella utbildningsspår, innehåll, upplägg i våra utbildningar samt kommande utbildningsdatum.

Efter informationsmötet

Innan du påbörjar en arbetsmarknadsutbildning så måste du genomgå vår förberedande modul Test & Bedömning (10 dagar) Under den modulen får du vår bedömning på om du har tillräckliga förkunskaper och förutsättningar för att genomföra kommande arbetsmarknadsutbildningar. 

Under informationsmötet får du veta när nästa tillfälle är, och hur du gör för att anmäla intresse till denna modul.


Efter genomförd Test & Bedömning
Efter att den förberedande modulen är genomförd så meddelar vi arbetsförmedlingen (handläggaren) vår bedömning angående din kunskapsnivå och möjligheten att genomföra kommande arbetsmarknadsutbildning.


Datum:

På informationsmötet får ni veta preliminärt datum för utbildningen start. Utbildningen startar med 10 dagars Test & Bedömning. Direkt efter detta startar utbildningen för de deltagare som har möjlighet att gå första utbildningsgruppen.


Om du har frågor om utbildningen är du välkommen att kontakta Lexicons Utbildningssamordnare på kontaktuppgifterna nedan.

Mail: Visa e-postadress. 

Välkommen med din anmälan! 

 

Utbildningarna är upphandlade av Arbetsförmedlingen. De är kostnadsfria för deltagarna, och riktar sig till personer som är inskrivna på Arbetsförmedlingen som arbetssökande och som bedöms som lämpliga för arbete i branschen och för denna utbildning, antingen baserat på tidigare utbildning eller erfarenhet eller kunskap införskaffad på annat sätt.