Så tar Lexicon dig till jobb

Lexicon har sedan 1979 arbetat med att hjälpa människor att få arbete. Lexicon finns på över 30 orter i Sverige och har mycket goda kontakter med såväl Sveriges största företag som de mindre företagen på orten. Våra goda kontakter med företag gör att du som deltagare får unika möjligheter att hitta det jobb eller utbildning som passar just dig.

Via Lexicons olika program har tusentals personer fått den utbildning som krävs för att få ett arbete. Vår långa erfarenhet av att hjälpa människor till en ny framtid ger dig rätt förutsättningar för att lyckas. Den metodik vi använder har arbetats fram under många år och i samarbete med företag utifrån deras behov. Men framförallt bygger vår metodik på dina behov och kunskaper och utifrån dessa skapar vi tillsammans det som behövs för att du ska komma ut i arbete eller utbildning.

Så här gör du!

  1. För att du ska kunna ta del av Lexicons utbildning inför start av näringsverksamhet måste du vara inskriven på Arbetsförmedlingen.
  2. Kontakta din handläggare på Arbetsförmedlingen och berätta att du vill gå Lexicons Utbildning inför start av näringsverksamhet. KA-nummer: Af-2017/0014 3093 

Kontakta oss för mer info

Jönköping

Karlstad

Katrineholm

Nyköping