Ny VD för Lexicon Fastighet

Fastighetsbranschen är i förändring och det är vi med

Hans Jansson är ny VD för Lexicon Fastighet

Hej!

Från 17/12 2018 är jag ny VD för Lexicon Fastighet.

Jag känner mig både inspirerad och förväntansfull inför att få leda Lexicon Fastighet in i en ny fas tillsammans med medarbetare och våra kunder i fastighetsbranschen.

Lexicon Fastighet kommer fortsatt att erbjuda våra kunder det redan utvecklade konceptet av traditionellakurser s.k. klassrumsundervisningar där den praktiska utbildningen spelar en stor roll, men även också mer av digitala läraktiviteter online samt blended learning – program.

Våra övriga befintliga utbildningar inom fastighetsförvaltning kommer få en översyn så att de möter de aktuella krav som ställs av marknadens aktörer.

Fortsatt kommer vi att vara en stark bidragande partner som bygger upp och kompetensutvecklar våra kunder och deras organisation. Vi vill att era förhöjda kunskaper ska leda till att både kunder och slutanvändare får del av kompetenshöjningen.

Slutligen vill jag vara med och utveckla dialogen med våra kunder för att tillsammans möta de ökade externa och interna krav och förväntningar som finns. Tillsammans kan vi arbeta för en optimerad kompetensutveckling och ett ökat kundvärde.

Med vänliga hälsningar,

Hans Jansson, VD
Lexicon Fastighet
Visa e-postadress.
076-3050563