Utbildning för IT- Proffs i Blended Training format

Blended Training - En flexibel utbildningsform som kombinerar traditionell lärarledd utbildning online med individuella självstudier.

Blended Training är precis som det låter ”blandat lärande”. Att du som kund själv ska få välja den utbildningsform som passar dig bäst, ser vi som en självklarhet. För att underlätta våra kunders vardag har vi tagit fram utbildningar där vi kombinerar traditionell lärarledd undervisning online med självstudier.

Hur går en Blended Training utbildning till?

När du väljer en Blended Training utbildning får du coachning av en svensktalande kursledare som ser till att du följer kursens röda tråd ända in i mål. Utöver schemalagd lärarledd utbildning online (vilka du även kan se inspelade i efterhand) sköter kursledaren diskussioner, support och inlägg i den digitala plattform där du också hittar kursens material. 
 
Självstudierna genomför du i din egen takt genom att ta del av korta och längre utbildningsfilmer och övrigt underlag som hör till kursen. Lexicons lärportal når du från dator, surfplatta eller mobil. 
 
Blandningen av personliga lärarkontakter och självständig kompetensinhämtning ger en unik flexibilitet. Du kan anpassa studierna efter ditt liv och inte tvärt om till en kostnad som tidigare motsvarat självstudier.  

En stor del av vårt Blended Training-utbud är certifieringsförberedande och vi stöttar dig hela vägen fram till certifiering. Du har tillgång till de inspelade kurstillfällena samt ditt läromedel i tre månader från kursens startdatum. 

Kommande kurser i detta format

Inom vårt koncept Blended Training lanserar vi löpande nya kurser. Detta eftersom behoven snabbt förändras; det du och dina uppdragsgivare behöver, tar vi fram och levererar. 

Aktuella kurser

AZ-900 Microsoft Azure Fundamentals

AZ-104 Microsoft Azure Administrator

AZ-204 Developing Solutions for Microsoft Azure

AZ-400 Microsoft Azure DevOps Solutions 

AZ-500 Microsoft Azure Security Technologies

MS-900 Microsoft 365 Fundamentals

MS-100 Microsoft 365 Identity and Services

MS-101 Microsoft 365 Mobility and Security

MS-500 Microsoft 365 Security Administration

MS-700 Managing Microsoft Teams

MS-900 Microsoft 365 Fundamentals

DP-100 Designing and Implementing a Data Science Solution on Azure

ITIL 4 Foundation