Live Classroom

En utbildningsform som kombinerar schemalagd undervisning i klassrum med individuella självstudier.

En utbildningsform som kombinerar schemalagda träffar, på plats hos oss i klassrum på Lexicon, med individuella självstudier online. Perfekt för dig som under en avgränsad tid behöver lära dig en viss mängd kunskaper – kanske till grund för en certifiering.

När du väljer en av våra Blended Training – Live Classroom-utbildningar träffar du en svensktalande kursledare under några schemalagda tillfällen hos oss på Lexicon.

Utöver de schemalagda dagarna har du även tillgång till studiematerial i vår digitala plattform.

De fysiska träffarna under skräddarsydda utbildningar sker antingen på plats i någon av Lexicons lokaler runt om Sverige eller i kundens egna lokaler om det passar bättre. Flexibelt med oändliga möjligheter – allt i syfte att uppnå bästa möjliga resultat för deltagarna.

EXEMPEL:

Lexicon IT-proffs levererade nyligen ett Blended Training – Live Classroom-program för en kund med behovet att höja medarbetarnas kunskaper i Angular 2. Under fyra veckor träffade de en Angular-expert vid tre tillfällen och mellan de fysiska träffarna hade deltagarna tillgång till online-material i form av labbar och inspelade filmer.