Learning Tree

Distansutbildning– i samarbete med Learning Tree.

Lexicon IT-proffs levererar dessa utbildningar tillsammans med Learning Tree. Perfekt för dig som under några förbestämda dagar vill klara av din utbildning i samma rum som kursledaren och dina kurskamrater.

Under många år har Learning Tree varit en av de marknadsledande aktörerna i Sverige på IT-proffsutbildning. Nu breddar de Lexicons utbud av lärarledda schemalagda IT-proffsutbildningar och samarbetet ger också fler spetskonsulter, utbildningsmaterial och labb-miljöer. Med olika fokus, och på det sätt bolagen kompletterar varandra, är vi den självklara kompetenspartnern till Sveriges alla IT-konsultföretag och IT-avdelningar. 
 
Learning Trees egenutvecklade utbildningar och partnerkurser omfattar områden såsom webbutveckling, IT-säkerhet, projektledning, agila metoder, nätverk, molntjänster och ledarskap.
 
All kompetensutveckling, oberoende av form, och tester för certifieringar, kan genom Lexicons rikstäckning erbjudas på 26 orter i landet. Samarbetet innebär dessutom att Lexicons kan erbjuda sina globala avtalskunder utbildningar lokalt i de länder där Learning Tree har verksamhet och utbildningscenter.

När du väljer en Instructor Led Training-kurs vet du exakt när, var och hur dina studier ska ske. Du har hela tiden uppbackning av din kursledare och väl på plats är det bara att följa instruktionerna.

Om du har svårt att delta på plats i klassrummet hela dagar har du möjlighet till olika utbildningsformer så du kan få utbildningen du behöver där och när du vill ha den. Du kan delta på de Learning Tree-ledda kurser i klassrummet på ett utbildningscenter eller gå kursen online via AnyWare. Genom AnyWare deltar du på de lärarledda kurserna hemifrån, på jobbet eller på närmaste AnyWare Center.