Office 365

Smart plattform för kommunikation och samarbete

Office 365 är en molntjänst från Microsoft och erbjuder ett antal smarta lösningar med fokus på tillgänglighet, kommunikation och samarbete. Med Office 365 kan ni komma åt dina program och filer var som helst och från vilken enhet som helst. Uppdateringar av programmen får ni utan extra kostnad!

Beroende på vilket abonnemang/licensform ni har valt så ingår olika applikationer som optimerar samarbete. Ni får bland annat tillgång till Skype, webbplatser, Office online, Delve, Video, Yammer, Teams, Grupper, Planner och skrivbordsversioner av programmen.

Molntjänster ökar alltmer i popularitet, men det är mycket att tänka på när man ska gå över till Office 365. Inför en övergång behöver ni noggrant fundera ut vilka specifika anpassningar och inställningar som behöver göras och hur distribution och information ska nå användarna på bästa sätt.

Lexicon hjälper till att få en inblick i vad ni bör tänka på. Vi demonstrerar vilka möjligheter som finns, hur man undviker de vanligaste fallgroparna och berättar om best practice utifrån våra erfarenheter av tidigare projekt.

Vi har alltid ett användarperspektiv när vi utbildar i Office 365. Fokus ligger på samarbete och kommunikation och att ge förståelse för hur programmen samverkar med varandra.

Ett urval av våra tjänster: