Kurs/utbildning Outlook

Utbildningsformer, utveckling, kursmaterial, seminarier i Outlook

Lexicons har ett urval färdiga kurser inom Outlook. Genom våra utbildningar kan du lära dig allt från Outlooks grunder till det kunskaper och färdigheter som gör dig till expert i programmet. Vi hjälper dig att bli effektiv i Outlook.

Outlook-kursen kan vi antingen väljas som öppen schemalagd utbildning eller som anpassad och företagsintern utbildning för just er. De kan genomföras hos oss på Lexicons kompetenscenter eller i era egna utvalda lokaler.

Kurser/utbildningar inom Outlook. Klicka för mer information.

Bli effektiv med Outlook 2013 0,5 dag
Bli effektiv med Outlook 2013 och OneNote 2013
Outlook 2013 - Våra bästa tips & tricks
Outlook 2013 Grundkurs

Bli effektiv med Outlook 2010 0,5 dag
Bli effektiv med Outlook 2010 och OneNote 2010
Outlook 2010 Grundkurs
Outlook 2010 Våra bästa tips & trix

Outlook 2007 Grundkurs
Outlook 2007 Våra bästa tips & trix
Outlook 2007 Arbeta tillsammans i Outlook
Outlook 2007 För självlärda
Outlook 2007 För superusers

Om Outlook

Känner du till alla möjligheter i Outlook? Mejlen, eller e-posten, i Microsoft Outlook är egentligen bara en bråkdel av programmet. Det är även möjligt att sköta din kalender och synkronisera kalandern automatiskt med din mobiltelefon, så du alltid har koll på läget när du vill. Samtidigt går det också att dela och ta del av dina andra medarbetares kalendrar. Bjud in till möten som automatiskt bokas in hos mottagaren direkt då den accepterar din inbjudan. Håll koll på  och uppdatera löpande dina ”Att-göra- listor” med funktionen ”Uppgifter”. Lägg till påminnelser och delegera önskade uppgifter till andra kollegor. Det är även smart att dela era gemensamma kontakter, och sen exempelvis koppla dom till ett effektivt mejlutskick. Visste du att du till och med kan skriva post-it-lappar i funktionen ”Anteckningar”? Det bästa av allt, är att du dessutom kan använda alla delar synkroniserat och samtidigt i Outlook. Enkelt och smidigt.

Utbildningsformer

Vi erbjuder dig öppna schemalagda utbildningar, där du kan lära dig att utnyttja de vanligaste och mest nödvändiga funktionerna som företaget kan använda tillsammans i Outlook. Vi erbjuder dig även möjligheten att bli en så kallad superuser, det vill säga att kunna hantera det mindre eller medelstora kontoret med alla nya konton, inställningar och regler för era medarbetare.

En annan givande möjlighet är att vi, tillsammans med er, kan anpassa egna utbildningar för grupper eller individuella behov. Vi går igenom och planerar kursinnehållet efter er a specifika förkunskaper, arbetsuppgifter och andra nödvändiga önskemål. Exempelvis kan vi genomföra en handledning på plats hos er där du sitter tillsammans med en av våra experter och instruktör, som till exempel går igenom dina vanliga rutiner. Med syfte att effektivisera din arbetsvardag i Outlook, så mycket som det bara går. Vi erbjuder även möjligheten att studera på distans via vårt Outlook-utbud inom e-learning.

Mallar

Vi på Lexicon kan hjälpa er och ditt företag genom att forma rätt grafisk profil i Outlook, exempelvis mallar för olika typer av e-postmeddelanden. En gemensam mejlsignatur med lämplig logotyp alltid ser snygg och likadan ut, ger ett professionellt intryck mot kunder, partners och leverantörer. Det är även möjligt att även skapa formulär, för exempelvis beställningar eller telefonmeddelanden, där smarta ifyllnadsfält gör det enkelt att säkerhetsställa att rätt information hamnar på rätt ställe. Lexicon kan assistera i många former av utbildningar, eller att vi helt enkelt färdigställer mallarna helt utifrån era önskemål.

Seminarium

Vill du att vi på Lexicon hjälper dig att arrangera ett seminarium? Innehållet anpassar vi och tar fram tillsammans med er för högsta möjliga effekt. Kanske önskas en genomgång av effektivisering av e-posthantering och policyfrågor eller en genomgång av nya e-postmallar och formulär för att göra introduktionen samtidig och smidig för användarna? Har ni just uppgraderat till ny version i Office och Outlook, och behöver en snabb genomgång av nyheterna och de nya funktionerna? Vi kan antingen hålla till hos er eller i Lexicons lokaler.