Kurs/utbildning Word

Utbildningsformer, utveckling, kursmaterial, seminarier i Word

Lexicons har ett mycket brett utbud av utbildningar inom Word. Genom våra kurser kan du lära dig allt från Words grunder till det kunskaper och färdigheter som gör dig till expert i programmet. Vi hjälper dig att bli effektiv så vill i Word.

Excel-kurserna sker som öppna schemalagda utbildningar eller företagsanpassade utbildningar. Antingen hos oss eller i egna lokaler hos dig som kund. Boka kurs enkelt via länkarna nedan.

Kurser/utbildningar inom Word.

Word 2013 - Våra 30 bästa tips och tricks
Word 2013 för sekreterare/assistenter
Word 2013 Fortsättningskurs
Word 2013 Grundkurs
Word 2013 Mallar

Skriva rätt, enkelt och begripligt i Word
Word 2010 för assistenter/sekreterare
Word 2010 Mallar
Word 2010 Grundkurs
Word 2010 Fortsättningskurs
Word 2010 Ta kontrollen över Word
Word 2010 - Våra 30 bästa tips och trix i Word

Skriva rätt, enkelt och begripligt i Word
Word 2007 för assistenter/sekreterare
Word 2007 Intensivkurs för självlärda
Word 2007 Grundkurs
Word 2007 Fortsättningskurs
Word 2007 Mallar
Word 2007 Ta kontrollen över Word
Word 2007 Våra 30 bästa tips och trix i Word

Om Word

Genom att utnyttja Microsoft Word på rätt sätt får du ett oslagbart kraftfullt verktyg för ordbehandling. Med Word kan du exempelvis skapa snygga, grafiska dokument som bland annat kan kopplas till en adresslista: Word låter dig även hantera komplexa eller långa dokument som även kan bearbetas av olika personer i din organisation. Att skapa mallar med ert företags rätta grafisk profil är enkelt med Word.

Utbildningsformer

Genom oss på Lexicon kan du gå schemalagd grund- och fortsättningsutbildning. Dessutom finns det en mångfald påbyggnadskurser i Word, exempelvis för produktion av mallar och användbara funktioner för assistenter, inom vårt utbud.
Vi erbjuder självklart även anpassade egna utbildningar för er som antingen är en grupp eller en person som vill gå en utbildning individuellt. Vi planerar då kursinnehållet med utgång från era eller dina förkunskaper, specifika arbetsuppgifter och alla eventuella andra önskemål för utbildningen. Exempelvis kan vi gärna genomföra en formbar handledning, där ni sitter tillsammans med en ämnesexpert som fungerar som instruktör. Det är särskilt effektivt när ni till exempel har behov av att producera och färdigställa en egen professionell årsrapport eller en handbok som passar just er arbetsvardag. Vi erbjuder även möjligheten att studera på distans via vårt Word-utbud inom e-learning.

Mallutveckling

Vi på Lexicon erbjuder dig stödet som behövs för att skapa företagets egna effektiva Word-mallar, med den rätta grafiska profilen. Kanske har ni redan profilen, i form av färdig logotyp, rätt formatmallar, företagets färger? Men har inte rätt utseende i Word och framför allt att alla på företaget inte använder det på rätt sätt? Vi erbjuder lösningen genom att skapa ett enkelt sätt för användarna att få och nå alla Word-mallarna, och med löpande uppdatering per automatik. Vi samarbetat ofta och gärna med reklambyråer, som tar fram grafisk profil åt företag och vi kan även agera brygga mellan er båda om ni redan har kontakt med egen reklambyrå. I vårt utbud finns även färdiga och grundläggande mallpaket för snabb anpassning och leverans.

Seminarium

Vill du att vi på Lexicon hjälper dig att hålla ett seminarium utifrån önskat ämne i Word? Innehållet anpassar vi tillsammans med er för bästa effekt. Kanske önskas en genomkörare av smidiga och snygga mallar för er administration eller demonstrationer av nyheter och andra nyttiga funktioner i Word. Har ni just uppgraderat till ny version i Word och behöver en snabb genomgång av nyheterna och de nya funktionerna? Vi kan antingen hålla till hos er eller i Lexicons lokaler.

Verktyg

Vi på Lexicon har utvecklat en mängd olika lösningar och verktyg för att underlätta arbetet i Word. SmartDocBuilder© är ett sådant exempel, via det skapar du snabbt och enkelt ett dokument genom att infoga önskade färdiga textavsnitt, som har skapats av er och som har lagras i en mappstruktur, liknande den vanliga Utforskaren. Som fördel får ni både ett enhetligt utseende på dokumenten och har ständigt löpande uppdaterad information.

Dokumentation

Vi på Lexicon erbjuder er hjälp att producera exempelvis en handbok för ert nya IT-system, eget anpassat kursmaterial eller en smidig lathund med utvalda funktioner i Word.