Lexicon IT-konsult

Konsulter för alla era IT-behov

Lexicon IT-konsult erbjuder tjänster och konsulter för att utveckla lokala kunders affärsverksamhet och stärka deras konkurrenskraft. Kunder är företag, myndigheter och organisationer som har behov av IT-specialister och IT-generalister inom områdena Applikation, Infrastruktur och Business Consulting.

Lexicon IT-konsults framgång bygger på riktigt nöjda kunder och engagerande medarbetare. Vi levererar det stora företagets IT-kompetens med den enskilde konsultens engagemang.

Vi hjälper våra kunder och stärker deras konkurrenskraft genom att tillföra generell samt strategisk IT-kompetens och lösningar med engagerade konsulter.

Våra kunder är i första hand organisationer och företag som har behov av konsulter inom olika kompetensområden och söker en snabb, kvalitativ och engagerad leverantör. Genom att kombinera teknisk spetskompetens och kunskap om våra kunders verksamhet tillför vi en helhetssyn inom IT-området.

Lexicon IT-konsult startade 2007 och finns idag med egna kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Västerås och kan också via Lexicons 30 kontor leverera lokalt på dessa orter.