Fantastiska medarbetare

Våra medarbetare är både IT-specialister och IT-generalister inom Applikation, Infrastruktur och Business Consuting.

Det är viktigt att våra konsulter är engagerade, kunniga och har specifik yrkeserfarenhet från något av våra erbjudandeområden Det är också betydelsefullt att våra konsulter har personligheter som enkelt gör att de passar in i våra kunders organisationer. Lexicon IT-konsult värdersätter egenskaper som: driven, socialt begåvad och kompetent.


Vi behöver konsulter som är anpassningsbara, som är säkra på sin kompetens och som har ett konsultmässigt förhållningssätt. Våra konsulter inger förtroende, uppfattar snabbt en ny situation och rättar sig efter det.


En Lexicon IT-konsultare har en stor ödmjukhet inför arbetet och för våra uppdragsgivare, ett starkt tekniskt intresse och är en person som mer än gärna delar med sig av sina kunskaper och genom det får andra att växa. Vi värdesätter noggrannhet, nyfikenhet och konsulter skapar och utvecklar relationer, både internt och externt. Det betyder att vi har och vill ha konsulter som är öppna och kommunikativ och som tar ansvar för sina handlingar.