Lexicon Interactive söker utvecklare/ utbildningsproducent

Är du en multitalang som är intresserad av användarupplevelsen, har lätt för att ta till dig ny teknik och som vill arbeta med att utveckla lösningar för webben och digitalt lärande?

I din roll som utvecklare/utbildningsproducent hos oss kommer du att ansvara för utvecklingsarbetet i våra produktioner, med fokus på användarvänlighet, interaktion och helhetsupplevelse. Vi jobbar i projektform och som en del i vårt team kommer du att få arbeta nära kunderna tillsammans med vår AD, manusförfattare och projektledare.

Arbetet består i hög grad av utveckling med författarverktyg, t.ex. Lectora eller Articulate Storyline, för att skapa interaktivitet och pedagogiska lösningar.

För mer avancerad funktionalitet utvecklas även webbkomponenter som integreras i produktionerna.

Vi söker dig som:

  • Har vilja och förmåga att sätta sig in nya och obekanta verktyg, tekniker och metoder inom digital utveckling.
  • Har dokumenterad erfarenhet av att arbeta med html, CSS och javascript.
  • Har erfarenhet av JQuery, JSON och xml.
  • Har konsultativ förmåga och ett professionellt bemötande i kundsituationer.
  • Respekterar deadlines och given budget.
  • Är bekväm med att med att kommunicera både på svenska och engelska.

Andra meriterande områden är React, Vue, Bootstrap, php och sql-databaser.

Om dig

Du är kreativ, prestigelös och van att arbeta självständigt med flera pågående uppdrag. Du har ett strukturerat arbetssätt men är flexibel när det behövs. Givetvis är du noggrann i dina leveranser.

För att trivas hos oss bör du vara bekväm med att arbeta i olika projektgrupper. Du bör också känna dig trygg i att ha en rådgivande roll där du stödjer manusförfattare, AD och eller projektledare utifrån ett utvecklingsperspektiv. Du har också en genuin vilja att dela med dig av dina kunskaper.

Vi ser gärna att du är en nyfiken person som är intresserad av att utveckla det nätbaserade lärandet tillsammans med kollegor och kunder.

Om Lexicon Interactive

Lexicon Interactive arbetar med att utveckla och producera digitalt lärande. Det innebär att vi skapar utbildningslösningar med hjälp av det senaste inom digital teknik. Det gör lärandet flexibelt, mångsidigt och att vi kan ta fram den lösning som passar just kundens behov. Våra kunder är vanligtvis större företag, myndigheter och organisationer.

Vi är:

  • Ett innovativt produktionsbolag för digitalt lärande med passion för teknik och utmanande uppdrag.
  • Ett gäng kreativa människor som dagligen arbetar med att utveckla koncept och lösningar för att våra kunder ska kunna se sina idéer bli till verklighet.
  • En del av Lexiconkoncernen, Sveriges största kompetensutvecklare av företag.
  • Läs mer på http://lexicon.se/interactive

Vi erbjuder dig

En heltidsanställning med provanställning som utvecklare/utbildningsproducent. Kollektivavtal finns.

Ett varierande och stimulerande jobb där du får möjlighet utvecklas och växa inom din expertis.

Kollegor med en vilja att leverera fantastiska utbildningslösningar till våra kunder, och som stöttar dig i stort och smått.

En arbetsplats med schysst atmosfär, korta beslutsvägar och stundtals högt tempo. En arbetsplats som är belägen mitt i centrala Stockholm, där du också ges möjligheten att jobba hemifrån då och då.

Din ansökan

Skicka din ansökan till Visa e-postadress.

Vi intervjuar löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Kontaktuppgifter

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta vår Produktionschef Tobias Öqvist, tobias.oqvist@lexicon.se.

Välkommen med din ansökan!