Vinnare i kategorin bästa kompetensutvecklings­insats 2020

Vi är idag (27/1/2021) stolta vinnare i kategorin Bästa Kompetensutvecklingsinsats vid Swedish Learning Awards, med utbildningen Eldobservatör, som vi producerat i samarbete med Försvarsmakten.

Vi hade inte varit någonting utan våra kunder som tror på oss och ger oss möjligheten att få glänsa på det här sättet. Vi vill därför rikta ett stort tack Magnus Gudmundsson, Andreas Perqvist och Patrik Lassi. Vårt samarbete är fantastiskt och något utöver det vanliga.

Awards 2020 Lexicon Interactive

Så här säger Malin Jansson, VD för Lexicon Interactive:

Vi är mycket stolta och glada över priset. Att göra skillnad i människors arbetsvardag och producera digitalt lärande som når ut, berör, engagerar och förändrar är det finaste pris vi kan få. Vi vill tacka våra kunder och alla delaktiga för det fina samarbetet som lett fram till detta.

Vi vill även rikta ett stort grattis till alla finalister och vinnande branschkollegor!

Vill du också skapa prisvinnande digital utbildning?

Vi tror på verklighetsnära, mätbar och rolig utbildning! Vill ni producera utbildning som gör skillnad på riktigt - hör av er till oss på Visa e-postadress.

Du vet väl om att vi kan göra delar eller hela er utbildningsproduktion? Titta på våra tjänster nedan och hör av dig för att få hjälp med just det du behöver.

Testa någon av våra tjänster idag

❯ Skräddarsydd digital utbildning
❯ Testa vårt Learning Management System (LMS )
❯ Producera egen e-Learning med världsledande Lectora