Lexicon ISO och Ledningssystem söker konsulter

Vill du jobba med oss?

Inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö

Vi söker dig som vill arbeta med uppbyggnad, införande och förbättring av ledningssystem främst inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Som konsult kommer du att arbeta med uppdrag som utöver den vanliga konsultrollen också innehåller utbildning i form av företagsinterna och öppna kurser.

Konsultens arbetsuppgifter

  • Du arbetar självständigt som konsult med att införa, underhålla och utveckla ledningssystem. Du har tydliga mål att jobba mot. 
  • Du coachar (projektleder med din kompetens) företag fram mot certifiering eller ackreditering, mot olika standarder eller regelverk (ISO eller motsvarande) samt erbjuder utbildning och IT-stöd inom samma område.  
  • Du jobbar med relationsbaserad konsultförsäljning och skapar och driver självständigt säljprocessen dvs. bearbetar både gamla och nya kunder.  
  • Du kommunicerar mot kunder, företag och myndigheter via sociala medier

Profil

Du har några års operativ erfarenhet av ledningssystem, kanske från en tidigare konsultroll. Som person är du en drivande och självgående lagspelare med passion för ditt arbete. Självklart är du utåtriktad och har social kompetens. Du bör vara såväl en målinriktad analytiker som en kreativ entreprenör. Din roll blir att genomföra uppdrag i samarbete med våra uppdragsgivare.

Krav

Du har praktisk erfarenhet och kunskaper för att kunna upprätta ett ledningssystem samt har en relevant dokumenterad utbildning för detta.

Arbetsplats

I Stockholm har vi kontor i Hammarby Sjöstad och i World Trade Center.

Övrigt

Du som är egen företagare och finns ute i landet samt vill utgå från din egen ort och är intresserad av att arbeta som underkonsult är självklart välkommen att höra av dig.

Ansökan 

Har du frågor är du välkommen att kontakta Per Lagelius på telefon 070-551 72 79.

Ansökningar skickas till Aptor AB, Hammarby Fabriksväg 29-31, 120 30 STOCKHOLM eller till Visa e-postadress.