Öppna kurser

Bemästra Excel intensivkurs - FLEX

Vår nya utbildningsserie i Excel är uppdelad i fem tillfällen. Utbildningen består av korta, intensiva lärarledda pass, så att du ska få maximerad kunskapsutdelning. Mellan tillfällena får du praktiska övningar och har tillgång till e-postsupport med läraren. Välkommen till Lexicons kurscenter i WTC och njut av en lyxig frukost i samband med kursen, eller delta via länk om det passar dig bättre. Du kan blanda, så att du är med fysiskt vissa tillfällen och via länk vid andra tillfällen! Utbildningen spelas in om du skulle missa ett datum.

Utbildningsmål

Efter denna utbildning kommer du att kunna arbeta effektivt med vanligt förekommande funktioner i Excel. Du kommer kunna skapa och hantera beräkningar, formatera kalkyler, arbeta med länkar, effektivt sortera och filtrera listor samt analysera och presentera dina data med snygga diagram och pivottabeller.

Målgrupp

Utbildningen vänder sig till dig som vill lära dig huvudfunktionerna i Excel och till dig som är självlärd i programmet och vill kunna arbeta smartare.

Förkunskaper

Kunskaper motsvarande någon av Lexicons grundkurser i Windows.

Innehåll

  • Grunder och tips i Excel
  • Beräkningar och smarta funktioner
  • Visualisera med diagram
  • Hantera stora datamängder
  • Analys och rapport med pivottabeller

Pris för hela paketet är 4 950 kr.