Agila metoder Projektledarcertifiering Project Manager Professional (PMP)®

PMP® certifieringsutbildningen är världens mest omtalade projektledarcertifiering. Denna utbildning är förberedande inför PMP®. Lexicons instruktör har flera PMI® certifieringar samt är PMI Authorized Training Partner and Instructor, PMP®.Instruktören har utbildat över 1 000 PMP® kursdeltagare sedan år 2005.

Utbildningsmål

Efter genomförd utbildning har du möjlighet att ansöka om att bli PMP®-certifierad. PMI® ställer vissa förkunskapskrav för att få skriva examinationen. Kostnaden för att genomföra PMP® certifieringen ingår inte i kursen.

Målgrupp

Kursen är avsedd för erfarna projektledare och ledare i projektinriktade organisationer som önskar bekanta dig med PMI®:s syn på projektledning, agilt arbetssätt och önskar att certifiera sig som PMP®.

Förkunskaper

För att kunna tillgodogöra dig resonemang på bästa sätt krävs praktisk projektledarerfarenhet, du bör ha arbetat i projekt och / eller agilt under några år.

Kursinnehåll

Kursinnehållet är baserat på de senaste inom projektledning och agilt arbetssätt.

Tre områden ingår: People, Process samt Business Environment.
Nedan presenteras något av kursinnehållet översiktligt

• Creating a High-Performing Team
• Starting the Project
• Doing the Work
• Keep the Team on Track
• Keeping the Business in Mind

Kursmaterial är auktoriserat av PMI® och kursen blandar teorigenomgångar med aktiviteter, diskussioner och korta videofilmer.

Utbildningsmaterialet består av en kursbok direkt från PMI:s utbildningsplattform, PMI CHOICE där finns olika föreläsningsmoment, video, digitala frågor med mera utförligt beskrivna. Du får även tillgång till den senaste versionen av PMBOK Guide samt tillgång till exempel på frågor.

Utbildningsmaterialet är på engelska även om utbildningen ges på svenska. Orsaken till detta är att PMP®- examinationen görs på engelska. Både agilt arbete samt traditionellt projektarbete ingår i kursen.

Instruktören är godkänd av Project Management Institute, PMI, som "Authorized Training Partner"A.T.P. och uppfyller därmed högt ställda krav på utbildningsmaterial och föreläsare.
Att vara A.T.P. innebär att alla utbildningar inom projektledning och projektstyrning ger så kallad PDU-poäng (Professional Development Unit). PDU-poängen användes sedan för att behålla projektledarcertifikat hos PMI.

 

Kursfakta

Typ Öppen
Längd 5 dagar
Ditt pris 29 500 kr exkl. moms
Klippkort Ja
Planerad 0 orter
0 tillfällen