Agila metoder SAFe Advanced Scrum Master

Under den här två-dagars utbildningen i SAFe® 6.0 Advanced Scrum Master får deltagaren en detaljerad förståelse för hur man agerar i rollen som Scrum Master och hur man i rollen fungerar i det större företaget.

Utbildningsmål

Kursen täcker facilitering av interaktion mellan multipla team som en del av att leverera värde som ART/Tribe samt hur man stöttar och växer en gemensam förmåga till kontinuerlig förbättring. Materialet täcker även DevOps och hur man använder Kanban för att facilitera flödet av värde.
Som en del av utbildningen lär man sig även om hur man förstår och stöttar ett teams resa mot att bli högpresterande och hur man omfamnar ett tjänande ledarskap.
Under kursen har du möjlighet att ta dina ledaregenskaper till nästa nivå. Detta inkluderar att lära sig nyckelkomponenterna i uppskalat agilt arbete och Scrum. Kursen erbjuder också användbara verktyg för att bygga högpresterande team.

Målgrupp

SAFe® Advanced Scrum Master-kursen är en fortsättningskurs som riktar sig till dig som jobbat en tid som Scrum Master och vill kunna vara ännu mer drivande i att ta er till nästa nivå. Kursen passar dig som vill utöka din verktygslåda avseende coachnings- och faciliteringsförmågor. 
Kursen är avsedd för personer som redan arbetar i rollen som Scrum Master samt personer som vill veta mer om hur rollen passar in i ramverket SAFe.

Förkunskaper

Alla är välkomna att vara med på kursen utan erfarenhet. Men vi rekommenderar att du har följande förkunskaper om du har för avsikt att certifiera dig för SAFe® 5 Advanced Scrum Master (SASM):
SAFe® 5 Scrum Master (SSM) certification
Certified Scrum Master (CSM) certification
Professional Scrum Master (PSM) certification

Kursfakta

Typ Öppen
Längd 2 dagar
Ditt pris 18 950 kr exkl. moms
Klippkort Ja
Planerad 0 orter
0 tillfällen

Innehåll

  • Utforska Scrum Master-rollen i ett SAFe företag
  • Tillämpa SAFe-principer: En Scrum Masters perspektiv
  • Utforska antimönster inom Agile och Scrum
  • Underlätta programgenomförande
  • Förbättra flödet med Kanban och XP
  • Bygga högpresterande team
  • Förbättra programprestanda genom ”Inspektera och Anpassa” (I&A)