Certifieringar Cisco Certified Support Technican

Detta program innehåller två certifieringsprov som är utformade för att validera arbetsklara färdigheter och kunskaper för att hjälpa eleverna att hitta ett jobb inom nätverks- och cybersäkerhetsområdet. Att få en Cisco Certified Support Technician-certifiering visar elevens färdigheter för arbetsgivare och berättar för dem att de är redo att kavla upp ärmarna från dag ett.

IMG_1980.jpgBild2.jpg

Kandidater som tar Cisco Certified Support Technician-certifieringar förväntas ha de kunskaper och färdigheter som krävs för att starta en karriär inom nätverk och cybersäkerhet, genom minst 150 timmars undervisning. Cisco Certified Support Technician-programmet består av två prov, Cisco Certified Support Technician Networking och Cisco Certified Support Technician Cybersecurity.

Kontakta oss om du vill ha hjälp med kurser och övningstest.

Kursfakta

Typ Öppen
Längd 0,5 tillfälle, 01:00 h
Ditt pris 1 200 kr exkl. moms
Klippkort Ja
Planerad 1 orter
9 tillfällen
  1. CCST Networking: Testar dina nätverkskunskaper och förbereder dig för roller som nätverksanalytiker, supporttekniker och mer. Med CCST Networking-certifieringen visar du arbetsgivare att du är redo att ta itu med utmaningar från dag ett.
  2. CCST Cybersecurity: Förbered dig för en karriär inom cybersäkerhet med detta certifikat. Som CCST Cybersecurity-certifierad har du de nödvändiga färdigheterna för att hantera säkerhetsincidenter och skydda organisationers digitala tillgångar.