Om Lexicon

Lexicongruppen, Sveriges största kompetensutvecklare för företag

Lexicon är Sveriges största privatägda utbildningsgrupp. Sedan 1979 har vi framgångsrikt utbildat människor och erbjudit konsulttjänster med Sveriges största bredd av kompetens till företag och andra organisationer.

 

Våra erbjudanden sträcker sig hela vägen från grundläggande kunskapsnivå för den enskilda medarbetaren till anpassade koncernövergripande kompetenslösningar. Vi utgår huvudsakligen från områdena  IT, affärskunskap och branschkompetenser för att erbjuda såväl generella helhetslösningar som direkta specialanpassningar för varje organisation och behov. Över 1,3 miljoner har hittills valt att utveckla sin kompetens hos oss. Välj Lexicon så får du ta del av vår samlade erfarenhet och specifika expertkompetenser på våra 30-talet kompetenscenter i Sverige.

Vi söker nya partners och franchisetagare

Tillgång till ny teknik gör att utbildningsmarknaden förnärvarande genomgår stora förändringar. Lexicon bygger upp en nytänkande struktur kring blended learning där vi använder oss av den senaste tekniken för att bygga helt nya utbildningsupplevelser.

För att möta upp behovet söker vi nu personer som vågar tänka nytt och utmana gamla förväntningar hur en utbildning ska se ut.

Om du eller ditt bolag är intresserad av att veta mer om synergierna och de affärsmässiga fördelarna av att ingå i Sveriges största privata kompetensutvecklare mot företag, kontakta oss gärna:

Peter Sundelin, affärsutvecklare
+46 70-283 46 26 Visa e-postadress.