Webbinarier

Upplev möjligheterna med Office 365

Välkommen till Lexicons webbsändning som ger dig en god inblick i möjligheterna med Office 365.

Den nya tekniken låter dig inte bara jobba där du är, utan den skapar förutsättningar för nya samarbetsformer. Vi ger dig en introduktion till vad Office 365 omfattar och scenariobaserade praktiska exempel på hur du kan dra nytta av verktygen för effektivt samarbete och kommunikation.

HUR GÅR DET TILL?

Det är enkelt att delta! Genomgången tar max 60 minuter, med ca 10 min avsatt för frågor och du sitter vid din egen dator eller mobila enhet och kopplar upp dig via en länk, där du får följa presentationen via föreläsarens skärm. Du har möjlighet att ställa frågor via ett chatt-fönster som dyker upp automatiskt när sändningen startar. Frågorna besvaras i slutet av genomgången. När webbsändningen börjar klickar du på länken som står i inbjudan för att starta sändningen (ingen uppringning). Du behöver en dator med internetuppkoppling och ljud.  

TIPS FÖRE SÄNDNINGEN

Stäng av din telefon och använd hörlurar om du sitter i landskap, så att kollegor slipper bli störda. Koppla gärna upp dig via länken en stund innan sändningen startar för att säkerställa att du inte missar någon information. Du hamnar då i ett väntrum och sändningen startar automatiskt vid utsatt tid.

REGISTRERING

Efter att du registrerat dig kommer du att få en bekräftelse skickad till din e-post.