Webbinarier

Arbeta smart med mallar i Office och Office 365

Idag blir det alltmer vanligt att vi arbetar med olika enheter och plattformar (PC, mac etc.) och alla arbetar inte med skrivbordsversionerna av Office. Detta skapar utmaningar för användning av företagsanpassade mallar. Under denna kostnadsfria sändning visar vi våra smarta universal-mallösningar för Microsoft Office och Office 365.

HUR GÅR DET TILL?
Det är enkelt att delta! Genomgången tar ca 40 minuter inklusive frågestund. Du sitter vid din egen dator eller mobil enhet och kopplar upp dig via en länk, där du får följa presentationen via föreläsarens skärm. Du har möjlighet att ställa frågor via ett chatt-fönster som besvaras i slutet av genomgången. När webbsändningen börjar klickar du på länken för att starta sändningen (ingen uppringning). Du behöver en dator med internetuppkoppling och ljud.

TIPS FÖRE SÄNDNINGEN
Stäng av din telefon och använd hörlurar om du sitter i landskap, så att kollegor slipper bli störda. Koppla gärna upp dig en stund innan sändningen startar för att säkerställa att du inte missar någon information.

Välkommen att anmäla dig - och tipsa gärna kollegor/andra som kan vara intresserade!