Webbinarier

PRINCE2® i små projekt

Välkommen till webbinarium om hur PRINCE2 kan användas i små/mindre komplexa projekt!

PRINCE2® är en internationellt vedertagen projektledningsmetod, som bygger på erfarenhet och best praxis från ett antal olika branscher. Detta gör metoden universell och användbar, men också ganska omfattande. En av principerna i PRINCE2 är att ramverket ska anpassas till projektet och projektmiljön. Detta kan innebära en del utmaningar i små/mindre komplexa projekt där man vill följa best praxis utan att projektet blir för byråkratiskt. I detta webinarium går vi igenom hur man kan använda PRINCE2 i mindre projekt utan att ta bort viktiga delar av metoden – ett ”mini-PRINCE2”.

HUR GÅR DET TILL? 
Det är enkelt att delta! Genomgången tar ungefär 2 h minuter, med 10-15 min avsatt för frågor. Du sitter vid din egen dator eller mobila enhet och kopplar upp dig via en länk, där du får följa presentationen via föreläsarens skärm. Du har möjlighet att ställa frågor via ett chatt-fönster som dyker upp automatiskt när sändningen startar. Frågorna besvaras i slutet av genomgången. När webbsändningen börjar klickar du på länken som står i inbjudan för att starta sändningen (ingen uppringning). Du behöver en dator med internetuppkoppling och ljud. 

TIPS FÖRE SÄNDNINGEN 
Stäng av din telefon och använd hörlurar om du sitter i landskap, så att kollegor slipper bli störda. Koppla gärna upp dig via länken en stund innan sändningen startar för att säkerställa att du inte missar någon information. Du hamnar då i ett väntrum och sändningen startar automatiskt vid utsatt tid. 
Efter att du registrerat dig kommer du att få en bekräftelse skickad till din epost.