Cain Dotson ny regionansvarig i Sundsvall

Lexicon välkomnar Cain Dotson som kommer ansvara för Lexicongruppens verksamhet i Sundsvall och närliggande regioner. Kompetensutvecklingsutbudet kommer breddas ytterligare och innehålla ett större urval av Lexicons tjänster.

Utöver Office- och Affärsutbildningar kommer fler av kompetenskoncept och system att introduceras för den regionala marknaden, exempelvis Lexicons IT-proffsutbildningar, e-learning och akademiska program med högskolepoäng. Även IT-utveckling och mångsidiga användarstöd som Lexicon 365, support och mallösningar för större organisationer kommer erbjudas.

Anders Sundelin, marknadschef Lexicon:
– Cain tillträder i ett mycket spännande läge för Lexicongruppen och det är mycket glädjande att han väljer att bli en del av vårt rikstäckande lag. Med sina erfarenheter kommer han kunna utveckla våra nya koncept i regionen och i just Sundsvallsregionen ser vi växande möjligheter. Det finns en vibration i näringslivet här.

Cain Dotson, ny regionansvarig:
– Det är mycket inspirerande att ta över och fortsätta att utveckla det arbete Ann-Marie Sandberg har satt en plattform för här under sina år på Lexicon. Sundsvall är en expansiv region med enorma möjligheter. Med den erfarenhet och det fantastiskt breda utbud av tjänster och utbildningar inom Lexicons affärsområden, tillsammans med våra arbetsmarknadsutbildningar, är vårt mål att bli den självklara partnern för företag, organisationer och myndigheter i vår region.

Bakgrund Cain Dotson

  • Född 1971 i Österhaninge, flyttade till Sundsvall 2000 och har 25 års erfarenhet inom försäljning, marknadsföring och ledarskap.
  • Tidigare sportchef för GIF Sundsvall, försäljningschef och marknadschef inom hälsobranschen och operativ chef för säljavdelningen på Comhem där han ansvarat för organisationsförändring, kulturförändring, ledarskap och försäljning. Även expertkommentator på Viasat.
  • 18 mål för GIF Sundsvall som spelare under 2000-2004, rekord för flest allsvenska mål i klubben.