Lexicon startar kurscenter i Palma Mallorca

Lexicon Affärsutbildning kommer från och med våren 2023 kunna erbjuda hela sitt utbud för genomförande på plats i Palma Mallorca. Detta sker via ett unikt samarbete mellan Lexicon Affärsutbildning, Palma Suites, Hotell Feliz och CONVENDUM. Resia är också med som partner för att skräddarsy resepaket.

Lexicon Affärsutbildning erbjuder utbildning inom Ledarskap, Kommunikation, Projekt, Effektivitet, Ekonomi, Försäljning & Service. Utbudet kommer främst erbjudas som företagsanpassad utbildning men även med fastställda datum på öppna schemalagda kurser.

Lexicon har sett en ökad förfrågan från våra kunder om att erbjuda utbildningar på andra platser och i andra miljöer efter pandemin. Sannolikt med en koppling till förändrade arbetsmönster och nya tekniska möjligheter för att jobba på distans. Palma är ett bra alternativ med behagligt klimat och rikt utbud av sportaktiviteter, kultur och gastronomi, som kan kompletteras med en utbildning eller konferens.

Magnus Campelo, VD Lexicon Affärsutbildning:
− Nu har vi en unik möjlighet att erbjuda detta via våra partners på plats i Palma som står för högsta klass i form av boende, utbildningslokaler och service. Det blir en optimal mix med kompetensutveckling, boende och möjligheter till trivselaktiviteter i en inspirerande miljö. Dessa två hotell och CONVENDUM, som erbjuder premium coworking-, privata kontors- och konferensmöjligheter i Palma, har precis den affärsmässiga stil och personliga känsla vi eftersökt i partnerskapet. Våra kunder kan nu välja mellan dessa bra alternativ, centralt belägna i Palma och med olika stil och koncept utifrån syfte och mål. Målgruppen för denna satsning är företag och organisationer som vill kombinera sin utbildning med andra aktiviteter i Palma.

Mats Jakobsson, General Manager Hotel Feliz och Palma Suites:
− Vår hotellverksamhet i Palma kommer nu kunna erbjuda våra gäster och grupper kompetensutveckling och konferensinnehåll i samband med ett boende hos oss. Våra hotell, Palma Suites och Hotell Feliz, får möjlighet att agera som kurscenter till Lexicon Palma och möjlighet till en ny målgrupp av gäster. Förutom boende och konferenslokaler kommer vi ha möjlighet att erbjuda högklassig utbildning och konferensinnehåll till våra grupper. Lexicon är ett välrenommerat varumärke som många känner igen. Utbildning och hotellverksamhet har alltid stått nära varandra trots att de är olika branscher. Vi ser att detta samarbete kommer utveckla och stärka vår kärnverksamhet som finns på våra hotell och skapa en ny möjlighet som särskiljer oss mot många andra. Vi ser nu alla fram emot den officiella invigningen på Hotell Feliz den 1:a Juni.

Mer information

Magnus Campelo, VD Lexicon Affärsutbildning
magnus.campelo@lexicon.se
Telefon: + 46 708–566142

Mats Jakobsson, General Manager Hotel Feliz och Palma Suites
mats@hotelfeliz.com
Telefon: +34 661–758 038

Om Lexicon
Lexicon är Sveriges största privata utbildningsgrupp riktad mot företag och organisationer. Sedan 1979 har Lexicon framgångsrikt utbildat fler än 1,5 miljoner personer och har i dag ett 20 tal kurscenter i Sverige och nu också i Palma Mallorca.
Mer info på lexicon.se

Om Hotel Feliz och Palma Suites
Hotel Feliz och Palma Suites är två hotell som ingår i det svenska hotellbolaget Room Republic.
Förutom de två hotellen i Palma ingår även The Vault Hotel Helsingborg, V Hotel Helsingborg, Statt Hotel Hässleholm och Seaside Hotel Åhus.
Mer info på roomrepublic.se

Om CONVENDUM
På CONVENDUM är din framgång vår framgång. Genom att ge dig och din organisation toppklass service, de senaste tekniska lösningarna och eleganta interiörer är det vårt uppdrag att skapa de rätta förutsättningarna för ditt företag att växa och nå sin fulla potential.