Kundreferenser/ Kundcase

Vi hjälper våra kunder med kompetensutveckling

Vi har hjälpt och stöttat många företag med kompetensutveckling genom åren. Utbildningar där vi tillsammans med kunden kommer överens om ett upplägg för att täcka alla behov och kunskapsmål med goda resultat.

Här nedan kan du läsa om våra pågående samt genomförda uppdrag, projekt, akademier samt Traineeprogram och mycket mer ute hos våra kunder. 

Folksam - React Academy

Lexicon IT-proffs genomför React Academy för Folksam. Deltagarna har varit i gång med ett nio veckors långt och intensivt utbildningsprogram inom JavaScript och React.
Läs mer om utbildningsprogrammet här

Folksam - Säkra Applikationer

Vi hade en kortare intervju med Folksams IT-säkerhetschef Daniel Sörmark om hur de lyckades höja kunskapen bland sina medarbetare för att säkra sina applikationer och hindra verksamheten från intrång.
Läs hela intervjun här

Statistiska Centralbyrån (SCB)

Lexicon IT Proffs har under två år utbildat ca 200 medarbetare på Statistiska Centralbyrån i SQL grund, fortsättning och SQL för utvecklare. Tillsammans med SCB´s IT-chef Cecilia Hertzman och med hjälp av Lexicons experter har den nyligen förvärvade kompetensen resulterat i en gemensam insikt och ny kunskap som har möjliggjort en ökad effektivitet i arbetet på SCB.
Läs hela artikeln här

Vill ni veta mer?

Lexicon kan hjälpa och stötta er med att ta fram och utveckla trainee- och talangprogram. Kontakta oss på Visa e-postadress. eller 08 511 611 00 så berättar vi mer om lösningar för er.