E-learning - utbildning online

E-Learning är ett bekvämt alternativ för ditt lärande och kompetensutveckling. Lexicon, i samarbete med Skillsoft, erbjuder kvalitetsäkrad E-Learning med över 5 000 kurstitlar i sitt utbud.

Skillsoft erbjuder självstudier med kvalitetssäkrat innehåll kombinerat med digitalt lärande. I ett längre utbildningsprogram är det nödvändigt att individen har tillgång till ett kvalitetssäkrat innehåll för egna studier, certifieringsförberedande material, filmer, övningar och böcker

Lexicon har idag ett etablerat samarbete med Skillsoft som är en av världens ledande producenter av högkvalitativa e-learningprogram. I portföljen ingår över 5 000 kurstitlar som ständigt uppdateras mot gällande bransch och programversioner, inom bland annat professionell IT-kompetens.

Skillsoft´s lösningar används idag av över 19 miljoner människor världen över. Dessa webbaserade läromedel gör utbildningen lättillgänglig för individen oberoende av tid och plats. Innehållet i utbildningarna har tagits fram av världsledande organisationer för att möta certifieringskraven inom de olika kompetensområdena.

 

logo.png

Skillsoft har investerat en stor del på utveckling och har nyligen lanserat en modern lärplattform som heter Percipio.

Percipio är en intelligent plattform för digitalt lärande och ger dig en inlärningsupplevelse utöver det vanliga. Med ett nytt och modernt utseende samlar Percipio´s in nästan 700 utbildningsspår med områden inom bland annat systemutveckling, DevOps, Digital Transformation, Collaboration, molntjänster mm.

Percipio har ett enormt utbud av kurser inom Microsoft´s olika områden som också är certifieringsgrundande. Allt kursinnehåll uppdateras kontinuerligt för att säkerställa kvalité vid leverans av sin produkt.

I det e-learningpaketet du väljer ingår, förutom hela utbudet av kurser, även stöd för testförberedelse och en mentor på distans. För att få en prisuppgift på de olika kurspaketen kontakta oss på Lexicon IT-Proffs via mejl Visa e-postadress. eller 08 511 611 00

Är du nyfiken på hur den nya lärplattformen Percipio ser ut? Fyll i dina kontaktuppgifter här nedan så hör vi av oss till dig!