Om IT-Proffs

Utbildningar och tjänster av IT-proffs, för IT-proffs

Vi erbjuder våra kunder kompetensutveckling, inspiration och motivation till alla inom näringslivet. Vi vill hjälpa dig och din organisation att nå framgång med hjälp av både expertis, kunskap och erfarenhet.

Lexicon IT-Proffs ska bidra till utveckling och framgång genom att erbjuda marknadsanpassad utbildning av hög kvalitet oberoende av tid, plats och form.  

Våra erbjudanden sträcker sig hela vägen från grundläggande kunskapsnivå för den enskilda medarbetaren till anpassade koncernövergripande kompetenslösningar.   

Med fokus på infrastruktur, systemutveckling, agila utbildningar, IT-säkerhet, IT-arkitektur, ramverk mfl har du som kund alla tänkbara utbildningsområden under samma tak. Oavsett vilka behov du har hjälper vi dig att nå dina framtida mål i form av individuell klassrumsutbildning, distansutbildning, e-learning, workshops, föreläsningar, men framför allt anpassade utbildningar för dig och din organisation.

Vi ser ett stort behov och krav på kompetens idag.  

Vi kan vår bransch och tillsammans med våra experter och instruktörer runt oss hjälper vi dig att nå dina samt organisationens enskilda mål. Att skapa en god relation till våra kunder är nyckeln till ett bra samarbete som vi ser är väldigt viktigt för att nå framgång. Vi har kul, tillsammans!