Lexicon Linköping

Teknikringen 10 och Västra Svedengatan 10

Våra företagsutbildningar och tester inom Swedsec genomförs på Teknikringen 10 i Mjärdevi. Arbetsmarknadsutbildningar samt tester inom AT genomförs på Västra Svedengatan 10 i Tornby.

Företag- och organisationsutbildningar samt tester inom Swedsec (Teknikringen 10)

Från Resecentrum går det två busslinjer som stannar nästan utanför Mjärdevi Center, det är busslinjerna 4 och 12, bägge dessa linjer går ca var tionde minut. Den som kommer med buss går in genom dörren på framsidan. Där finns det på vänster sida, direkt efter frisören, en dörr in till två hissar. Gå in där och ta hissen upp till den våning som står på din kallelse.

Med bil, åk mot Universitet och Mjärdevi. Mjärdevi Center där vi sitter ligger nästan mitt i Mjärdevi. Huset är väldigt karakteristiskt med sin form och höjd. För den som kommer med bil så finns det besöksparkeringar på den stora parkeringen till höger om huset. Gå in genom entrén från parkeringen och gå tvärs igenom den öppna ytan. Till höger om frisören så finns det en dörr in till de två hissarna. Ta hissen upp till den våning som står på din kallelse.

Om du ska göra ett Swedsectest så ta hissen direkt upp till den tionde våningen och ring på klockan in till kontoren. Det är dörren snett emot hissen som du ska gå in genom.

 

Arbetsmarknadsutbildningar och tester inom AT (Västra Svedengatan 10)

Vi befinner oss i Tornbyområdet med Biltema som närmaste granne och med ICA Maxi och Ikea alldeles intill. Om man kommer på E4 så tag avfart 112, trafikplats Linköping Norra mot Vreta klosters k:a. Åk mot Linköpings Centrum och i den andra rondellen tag tredje avfarten in på Roxviksgatan. Du har nu Ikeas stora parkering på vänster sida och Biltema på den högra sidan. Efter första korsningen så sväng höger in på parkeringen vid Kungssängen. Vi finns i andra änden på samma hus, gå ut på Västra Svedengatan så ser du skyltar med Canon utanför vår entré.

Kommer man med buss så sök på Östgötatrafikens hemsida, www.ostgotatrafiken.se. Sök på hållplats Ikea, det är linje 5 som går dit. Bussen går ca var tionde minut, när du kliver av är det ca 300 meter att gå till Västra Svedengatan 10.

Välkommen!