Kurs/utbildning Access

Utbildningsformer, utveckling, kursmaterial, seminarier i Access

Lexicons har ett urval färdiga kurser inom Access. Genom våra utbildningar kan du lära dig allt från Access grunder till det kunskaper och färdigheter som gör dig till expert i programmet. Vi hjälper dig att bli effektiv Access.

Access-utbildningarna kan antingen genomföras som våra vanliga öppna schemalagda kurser eller som anpassade och företagsinterna utbildningar. Välj själva om ni vill gå hos oss i något av våra kompetenscenter eller att utbildningen hålls i era egna lokaler.


Kurser/utbildningar inom Access

Access 2013 - VBA-programmering
Access 2013 Fortsättningskurs
Access 2013 Grundkurs

Access 2010 Grundkurs
Access 2010 Fortsättningskurs
Access 2010 VBA-programmering

Access 2007 Grundkurs
Access 2007 Fortsättningskurs
Access 2007 VBA-programmering

Om Access

Microsoft Excel är ett fenomenalt program. Men iblands behövs mer och då är Microsoft Access lösningen. Med Access får du ett kraftfullt verktyg för rapporter och relationsdatabaser.

Kan du Excel hyggligt men vill gå ett steg till och lära dig att skapa och använda databaser? Access Grundkurs fyller dina behov.

Vill du lära dig att utveckla ännu högre kvalificerade databas-lösningar och kunna automatisera hanteringen av dina register med smarta lösningar, som på samma gång är mycket smidiga och enkla? Lexicons Access Fortsättningskurs är då det du behöver.


Vill du lära dig hur du programmerar, kan skapa nya applikationer och kunna kommunicera med andra programvaror via Microsoft Access? Lexicons kurs i Access VBA-programmering är precis rätt i så fall.


Utbildningsformer

Vi erbjuder dig schemalagda grund- och fortsättningskurser i Access. Om du vill kan vi även anpassa era egna utbildningar för önskade grupper eller skapa en individuell anpassning, där vi lägger upp utbildningsplanen och utbildningsinnehållet efter specifika förkunskaper, arbetsuppgifter och andra nödvändiga önskemål i Access. Du kan även få en personlig handledning i Access, alltså att du får sitta tillsammans med en ämneskunnig instruktör och producera samt färdigställa avancerade relationsdatabaser och rapporter. Vi erbjuder även möjligheten att studera på distans via vårt utbud inom e-learning.


Seminarier

Vill du att vi på Lexicon hjälper dig att arrangera ett seminarium? Innehållet anpassar vi och tar fram tillsammans med er för bästa effekt. Har ni just uppgraderat till ny version av Access och behöver en snabb genomgång av nyheterna och de nya funktionerna? På Lexicon kan vi hjälpa dig arrangera seminarium och innehållet tar vi fram tillsammans. Det kan vara en genomgång av rapporter och mallar ni önskar för er organisation. Vi kan antingen hålla till hos er eller i Lexicons lokaler.