Konsulttjänster

Konsulter som är specialister och generalister inom allt från IT till Affär

Sedan 1979 har Lexicon erbjudit kompetensintensiva konsulttjänster och lösningar. Vi kan erbjuda såväl heltäckande som rikstäckande lösningar för företag, organisationer och offentlig sektor.

Lexicon Affärskonsult erbjuder specialistkonsulter som operativt föreslår och implementerar verksamhetsinsatser inom olika områden, vilket driver din verksamhet framåt och ger bestående effekt i företaget. Genom att kombinera spetskompetens med kunskap om din verksamhet tillförs kvalitet och hållbarhet i ditt förändringsarbete och dina processer. Våra erfarna konsulter stöttar dig i utvecklingen av din verksamhet och stärker er konkurrenskraft.

 

Microsoft 365 konsulterna hjälper er att få Microsoft365 att stödja och förbättra verksamhetens processer. Det kan gälla att snabbt hitta dokument och mallar, skapa förutsättningar för att jobba på distans eller aktivitetsbserat, anpassa dokumenthantering och webplatser i SharePoint, automatisera onboarding och andra processer.

Vi hjälper också ledningsgrupper att ta fram strategier och policies för exempelvis vilka verktyg som ska användas för projektarbete, hur dokument får delas externt och vilka appar som ska användas. Vi kan också bistå med allt runt införandeprojektet: hjälpa till med kravställan, projektledning, genomförande och dokumentation.

Lexicon IT-konsult erbjuder tjänster och konsulter för att utveckla lokala kunders affärsverksamhet och stärka deras konkurrenskraft. Såväl IT-specialister som IT-generalister, oberoende av behov gällande plats och tid.