Konsulttjänster

Konsulter som är specialister och generalister inom allt från IT till Affär

Sedan 1979 har Lexicon erbjudit kompetensintensiva konsulttjänster och lösningar för en genomgripande bredd av branscher och affärsområden. Vår erfarenhet tillsammans med hundratals konsulter fördelade på våra 30-tal aktiva orter i Sverige, gör att vi kan erbjuda såväl heltäckande som rikstäckande lösningar för företag, organisationer och offentlig sektor.

Lexicon Affärskonsult erbjuder specialistkonsulter som operativt föreslår och implementerar verksamhetsinsatser inom olika områden, vilket driver din verksamhet framåt och ger bestående effekt i företaget. Genom att kombinera spetskompetens med kunskap om din verksamhet tillförs kvalitet och hållbarhet i ditt förändringsarbete och dina processer. Våra erfarna konsulter stöttar dig i utvecklingen av din verksamhet och stärker er konkurrenskraft.

Läs mer om Lexicon Affärskonsult här.

Lexicon IT Solutions erbjuder användarnära anpassningar och lösningar av allt från generella programvaror till organisationsspecifika IT-system, exempelvis SharePoint och BI. Vi har specialister som kan utforma alla former av IT-lösningar, på distans eller direkt på plats.

Läs mer om Lexicon IT-Solutions

Lexicon IT-konsult erbjuder tjänster och konsulter för att utveckla lokala kunders affärsverksamhet och stärka deras konkurrenskraft. Såväl IT-specialister som IT-generalister, oberoende av behov gällande plats och tid.

Läs mer om Lexicon IT-konsult