Succé när Lexicon Väst arrangerade Kunskapsforum

Kunskapsforum hölls den 14 november i Gothia Towers, Göteborg. Temat var digitalisering, hållbarhet och lärande. På scenen stod bland annat Fredrik Reinfeldt, Urban Stenberg, Niclas Lernberger och Hanna Linderståhl.

Bakom dagen stod Göteborgsregionens Kompetensnav, som består av Business Region Göteborg, Göteborgsregionen (GR), Göteborgs stad och Västra Götalandsregionen. Lexicon Väst anlitades som arrangör av den populära och skräddarsydda utbildningsdagen.

Företag med verksamhet inom transport, teknikindustri, fordon, handel och besöksnäring var inbjudna att delta på detta kostnadsfria event. De bjöds på insikter, verktyg och svar på hur de kan stå bättre rustade inför omställningen som en fortsatt digitalisering innebär.

Talarna för dagen berättade om verkliga händelser och gav råd inom allt från AI och cybersäkerhet, till tankar om utbildningsmöjligheter i framtiden och hur nya generationer tar till sig nya kompetenser. På scen fanns också en mycket uppskattad poet som berörde, tillsammans med en improvisationsteater som bjöd på många skratt.