Omställningspaket

Vi upplever att allt fler företag, organisationer, kommuner och regioner befinner sig i tidsbestämda eller i ständiga förändringsprocesser.

Utifrån vår erfarenhet och en allt större efterfrågan på att leverera utbildning, coachning med mera inom området förändring ofta i samband med en omställning, så har vi tagit fram vad ett omställningspaket.

Det är en blandning av utbildningar som vi paketerat som innehåller; förändringsledning, svåra samtal, konflikthantering och uppsägningssamtal. Välj ett eller flera områden som ni vill fokusera på eller kombinera och skapa ett skräddarsytt program. Då anpassas upplägget helt efter era syften, mål och målgrupp och efter er verksamhet. Dessa utbildningar levereras både som öppna kurser för enskilda deltagare eller som anpassad utbildning för en eller flera grupper.

Se länkarna nedan för mer information samt kursbeskrivningar av de olika modulerna.

 

Är ert företag eller organisation i behov av något av ovan?

Kontakta oss för ett samtal om möjligheter kring den öppna verksamheten alternativt en anpassad insats som möter just de behov er organisation har. Du når oss enklast på Visa e-postadress.